Quizaanbod

Ons quizaanbod is divers. Er is voor elk gezelschap een passende quiz.
Denk je nu, welke quiz past bij ons? Welke quiz moet ik bestellen? Hier een korte uitleg van de populaire quizzen:

De algemene quizzen zijn geschikt voor elke samenstelling! Door de diversiteit aan onderwerpen, is deze quiz leuk voor iedereen. Gegarandeerd een avondje plezier met familie, vrienden of collega’s.
De quiz kan het beste worden gespeeld in groepjes van 2,3 of 4 maar meer kan natuurlijk ook! Jij bent de baas!

Door de huidige situatie is het een goed idee om de quiz vanuit huis te spelen. Blijf met elkaar in contact door middel van beeldbellen. De quizmaster is de baas en kan kiezen om de vragen op het scherm te laten zien of het lekker basic gewoon voor te lezen. De antwoorden kunnen naar de quizmaster ingestuurd worden. Bekijk hier hoe dat werkt.

Binnenkort komen er nog meer quizzen aan. Kijk snel onderaan de pagina welke dit zijn!

Quizaanbod

Quiz deel I

Dit is één van onze bestsellers!   Dit is deel I van de Quizzen van Quiz2go. Deze quiz zit boordevol vragen, plaatjes en muziek om jouw algemene kennis te testen.
Ben je er klaar voor?

€9.99
Quiz deel II

Dit is het vervolg op deel I uit de reeks van de algemene Quizzen. Deze quiz zit vol met nieuwe vragen, plaatjes, muziek en nog veel meer om de hersenen te kraken. Durf jij het aan?

€9.99
Quiz deel III

Dit is één van de recentste quiz uit de reeks. Deze quiz bevat weer nieuwe vragen. Speciaal aan deze uitgave is de extra geheime bonusronde. Geheel gratis!
Kan jij het aan?

€9.99
Quiz deel IV

Dit is deel 4 van de algemene quizzen van Quiz2go. Deze quiz zit vol met nieuwe vragen, plaatjesrondes, een muziekronde en nog veel meer!

€9.99
Quiz deel V

Dit is het vervolg op deel IV uit de reeks van de algemene Quizzen. Een nieuwe quiz vol met leuke, grappige en spannende vragen, plaatjes en natuurlijk muziek!

€9.99
Geef een Quiz2go cadeau

Bestel een cadeau kaart van Quiz2go en verstuur deze direct of later naar de gelukkige!
Weten hoe het precies in zijn werk gaat? Druk op de knop hieronder.

€9.99

Thema Quizzen

Kerst quiz

Leuk voor de feestdagen!
Speel hem met je familie of met vrienden voor een gezellige kerst. De quiz is natuurlijk ook op afstand te spelen via het gebruik van online communicaties programma’s.

€9.99
Voetbal quiz

Volg jij het voetbal op de voet en ben je goed op de hoogte van alle competities en toernooien? Dan is deze quiz zeker wat voor jou (en je voetbalteam)!

€9.99
muziekquiz
Muziek quiz

De muziek quiz is voor de échte muziekliefhebber, geen muziek is hem/ haar onbekend en alle details van geluiden, films, zangers en liedjes ook niet. Het niveau van deze quiz is licht pittig.

€9.99