Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Contactgegevens

KVK nummer: 74420313
3781AL Voorthuizen

Service

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, je kunt ons dan altijd bereiken middels een e-mail via: info@quiz2go.nl. En dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Klacht

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over onze quiz die je bij ons hebt besteld. Toch vragen wij je vriendelijk om je klacht via ons algemene e-mailadres te versturen: info@quiz2go.nl. Wij gaan dan aan de slag om naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Gaat het om een foute vraag of om een fout antwoord,, dan is het van groot belang dat je dat bij ons aangeeft, daar leren wij van en voorkomt dat andere mensen deze fout in de quiz ook krijgen.

Levering

De kracht van Quiz2go is dat je de complete quiz binnen 5 minuten in je mailbox ontvangt. Snel en gemakkelijk en bovendien geen dure verzendkosten!

In geval van een quiz op maat, kan het zijn dat we een langere tijd nodig hebben om uw quiz af te ronden. In dit geval, geven wij dat direct aan. Zodra uw bestelling dan verstuurd is, zullen we u hierover wederom informeren.

Kosten

De kosten voor de verzending van de quiz zijn geheel gratis! Geen dure verzendkosten die bijna net zo duur zijn als de quiz zelf. Want zeg nou eerlijk, tegenwoordig wil niemand meer dure verzendkosten.

Retour

Wij hanteren geen retourbeleid. Dit vanwege het feit dat een quiz gespeeld kan worden en daarna eventueel retour gestuurd zou kunnen worden. Als uw bestelling incompleet is, dan sturen wij direct en met gepaste spoed, hetgeen dat ontbreekt na.

Quizbestellen.nl garandeert een betrouwbare IDEAL betalingservaring middels stg Mollie Payments waarbij de klant altijd voorop staat.

iDeal

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent en u heeft uw bestelling binnen 5 minuten in je mailbox.